Hitta min bil

Välj ditt fordon för att välja lämpliga takräcken

Kan du inte hitta ditt fordon? Skicka ett mejl till oss med hjälp av vårt Kontaktformulär så hjälper vi dig att hitta det perfekta takräcket för ditt fordon.

Olika fordon kräver olika räckessystem. Hitta det som är anpassat för ditt fordon med hjälp av vår fordonssökare. Detta verktyg hjälper dig att hitta det perfekta Yakima-systemet för ditt fordon. Med vårt anpassade verktyg kan du se vilka Yakima-ställ eller räcken som fungerar med ditt fordon, så att du kan välja det som passar perfekt för dig. Vi jämför alla våra tillgängliga alternativ med fordonets märke, modell och tillverkningsår. Det är enkelt att hitta det perfekta räcket för ditt nästa äventyr.

Yakima takräcken finns tillgängliga för de flesta märken och modeller av bilar inklusive Mazda, Ford, Toyota, Hyundai, Holden, Isuzu, Land Rover, Nissan, Volkswagen och många fler! Det finns en taklösning för pickuper, stadsjeepar, sedaner, hatchbacks och många fler. Du kan använda vår fordonssökare för att få hjälp att bestämma vilket Yakima takräcke som är rätt för ditt fordon.