Designfilosofi

Designad för äventyr

När vi designar en ny produkt så försöker vi alltid först och främst tänka på vilka som kommer att använda den. Vi tänker igenom de utmaningar som människor kan ställas inför när de försöker transportera sin favoritutrustning och fokuserar på att utforma innovativa lösningar. Detta tillvägagångssätt gör Yakima-produkter intuitiva, hållbara och lätta att använda.

Redo för äventyr

I över 35 år har våra dedikerade experter varit engagerade för att kunna passa för fordon i alla olika former, märken och storlekar för att se till att vi har räckeslösningar för nästan alla fordon på dagens vägar. Använd vår fordonssökare för att hitta det perfekta takräcket för din bil.

Det är en sak att designa ett utmärkt takräcke, men det är en helt annan sak att bygga det. Därför har vi högkvalificerade designingenjörer som kombinerar flera års mekanisk erfarenhet med expertkunskaper gällande material för att på så sätt säkerställa och garantera bäst prestanda och längsta möjliga livslängd.

Prövad, testad och äkta

När vi väl har byggt ett takräcke så försöker vi köra sönder det totalt i våra tester för att ärligt kunna säga att det klarar av vad som helst som våra vänner utsätter det för.

Vi har testat och finjusterat varje produkt från Yakima på allt från snötäckta berg till avlägsna grusvägar. Och det är därför vi kan backa upp alla våra cykelhållare , skidhållare, takboxar och andra produkter med 5 års garanti.