Om oss

Oavsett din destination eller ditt äventyr hjälper Yakima dig, dina vänner och all din utrustning att ta sig dit, så att ni kan fokusera på det som faktiskt är viktigt – att skapa minnen som varar livet ut.

Vår kultur

Här på Yakima vill vi göra det möjligt för dig, dina vänner, din familj och all din favoritutrustning att ta sig till önskad destination eller aktivitet.

Det spelar ingen roll om du ska campa, cykla, ska ut på vattnet eller till backarna eller åka på semester med familjen. Yakima anser att alla äventyr i livet, oavsett destination, skapar delade erfarenheter och minnen för dig, din familj och dina vänner. När ni har kommit hem så kommer minnena och gemenskapen med vännerna och familjen att leva kvar även fast resan har tagit slut för den här gången. Yakima klarar av all din utrustning, med våra Yakima takräcken, LockNLoad-system och takboxar.

Våra värderingar

Vi vill göra det möjligt för dig, dina vänner, din familj och all din favoritutrustning att ta sig till önskad destination eller aktivitet. Yakima tar hand om all din utrustning, ger mer utrymme i bilen så att du kan ta med dig fler vänner och skapa fler minnen.

DESIGNFILOSOFI

När vi designar en ny produkt så försöker vi alltid först och främst tänka på vilka som kommer att använda den. Vi tänker igenom de utmaningar som människor kan ställas inför när de försöker transportera sin favoritutrustning och fokuserar på att utforma innovativa lösningar. Detta tillvägagångssätt gör Yakima-produkter intuitiva, hållbara och lätta att använda.

Ta reda på mer

Köp Yakima och ta med fler vänner

Här på Yakima designar, konstruerar, testar och finjusterar vi varje produkt för att hålla. Därför kan vi stå bakom vårt arbete med 5 års garanti.

Läs mer >