LockNLoad Takräcken

Tåliga takräckessystem

Hitta min bil

Välj ditt fordon för att välja lämpliga takräcken

Yakimas LockNLoad är det starkaste och tystaste  takräcket för tung belastning på marknaden. Detta takräckessystem klarar en belastning på 75 kg per räcke och varje ändstycke har en förankringspunkt som klarar upp till 100 kg. LockNLoad har en aerodynamisk form och en skyddande lastremsa i gummi. Dessa funktioner förbättrar luftflödet runt produkten, vilket ger enastående bränsleeffektivitet samt förhindrar att LockNLoad producerar alltför mycket buller under körning. Du kan välja mellan två olika LockNLoad-system: LockNLoad Platform och LockNLoad Crossbar.

LockNLoad: Australisk kvalitet

Yakimas LockNLoad takräckessystem är designad i Australien. För om takräcket kan överleva de hårda outback-touring förhållandena Down Under, kan den överleva var som helst. Resultatet är ett tåligt takräcke som kan hantera ändlösa motorvägar, grusvägar, ogästvänliga öknar och branta bergsvägar. Den viktigaste funktionen för dessa LockNLoad-takräcken är självklart den inbyggda flasköppnaren, som låter dig njuta av en öl efter en lång åktur i ditt terrängfordon.

När det behövs tuffa tag...

LockNLoad har utformats från grunden som den ULTIMATA terräng-, touring- och kommersiella lösningen.

Designad för äventyr

När vi designar en ny produkt så försöker vi alltid först och främst tänka på vilka som kommer att använda den. Vi tänker igenom de utmaningar som människor kan ställas inför när de försöker transportera sin favoritutrustning och fokuserar på att utforma innovativa lösningar. Detta tillvägagångssätt gör Yakima-produkter intuitiva, hållbara och lätta att använda.

Passar för äventyr

I över 35 år har våra dedikerade experter varit engagerade för att kunna passa för fordon i alla olika former, märken och storlekar för att försäkra att vi har räckeslösningar för nästan alla fordon på dagens vägar.

Prövad, testad och äkta

När vi väl har byggt ett räcke så försöker vi köra sönder det totalt i våra tester för att ärligt kunna säga att det klarar av vad som helst som våra vänner utsätter det för. Vi har testat och finjusterat varje produkt från Yakima för att de ska hålla på allt från snötäckta berg till avlägsna grusvägar. Det är anledningen till att vi kan stå bakom allt vårt arbete och erbjuda 5 års garanti.