Takräcken

Få ut utrustningen ur bilen och få plats med fler vänner

Hitta det takräcke som passar på din bil

Hitta min bil

Välj ditt fordon för att välja lämpliga takräcken

Takräcken för bilar: transportera mer utrustning

Ett takräcke från Yakima ger dig möjlighet att effektivt utnyttja utrymme som annars inte skulle gå att använda. Våra takräckessystem utgör grunden för ditt egna system som gör att du kan få med dig mer bagage. Det gör också att du får mer utrymme inne i bilen så att du kan ta med fler vänner på din semester eller dagsutflykt. På vår hemsida hittar du allt du behöver för att få med dig så mycket utrustning som möjligt på resan. Vi har olika typer av takräcken, takboxar, cykelhållare, skid- och snowboardhållare, kajakhållare och mycket mer.

LOCKNLOAD

För terrängbilar, suvar och äventyrsfordon

Du vill ha en takräckessystem du kan lita på. LockNLoad har utformats från grunden som den ULTIMATA terräng-, touring- och kommersiella lösningen.

Ta reda på mer

LOCKNLOAD-SYSTEM

LockNLoad plattform och takräcke från Yakima är de tåligaste, starkaste och tystaste takräckena på marknaden. Ta en titt på våra aerodynamiska, tåliga och starka takräckessystem med inbyggd flasköppnare.

Yakima

Världens bästa takräckessystem utformat för bilentusiaster som inte vill kompromissa när det gäller varken design eller prestanda Ta reda på mer

Yakima takräcken

Yakimas takräcken är eleganta och har en sömlös design som förbättrar utseendet på alla bilar. Dessa aerodynamiska system är konstruerade för minsta möjliga vindbrus och ger överlägsen prestanda. Ta en titt på våra Yakima takräcken och välj din favorit.