Yakima takräcken

Världens bästa takräckesystem utformat för bilentusiaster som inte vill kompromissa när det gäller varken design eller prestanda

Hitta min bil

Välj ditt fordon för att välja lämpliga takräcken

Yakima takräckesystem

Yakimas takräcken är konstruerade för att smälta samman med din bils design samtidigt som de ger överlägsen aerodynamisk prestanda och minimerar luftmostånd. Det betyder att de erbjuder de tystaste åkturerna och bästa bränsleeffektiviteten jämfört med andra märken.

Kompromisslös design

Yakimas takräcken har slimmad och sömlös design som förbättrar utseendet på alla sorters fordonstyper.

Förbättrad prestanda

Ett decennium av forskning inom fordonsdesign och aerodynamik. Yakima-systemet är konstruerat för minsta möjliga vindbrus och luftmotstånd och levererar överlägsen prestanda.

Elegant utseende

Den ursprungliga formgivaren av denna typ av takräcke från Yakima var en föredetta flygtekniker från Rolls Royce och hans passion för raka linjer och ändamålsenlig estetik kvarstår:

  • Elegans som passar alla fordon
  • Innovativ design som drastiskt minskar vindbrus, luftmotstånd och vibrationer
  • Knäpptyst och bränsleeffektiv prestanda på vägen

Gedigen och långvarig funktion

Denna produktlinje är fortfarande i grund och botten Yakima. Den erbjuder elegans och skönhet men samtidigt precis lika hållbar och specialdesignad som vårt namn lovar, samt:

  • Yakima SmartFoot™-teknologi, går att anpassa till en mängd olika takfästen
  • Pålitlig, nästintill oförstörbar styrka och uthållighet
  • Inkluderade lås för säkerhet och sinnesro

Yakima SmartFoot™-Teknik

Yakimas SmartFoot™-teknik ger individuell räckpassning på ditt fordon med hjälp av precisionsdesignade Yakima SmartFoot™ monteringskit som är enkla att installera.